Aleksandre Vučiću, ti si kompletni fantom iz Savamale!

Predsednički kandidat Saša Janković izjavio je na predizbornom skupu u beogradskoj četvrti Savamala, da je premijer Aleksandar Vučić “kompletni fantom” i osoba koja je odgovorna za nelegalno rušenje objekata u tom delu glavnog grada, u aprilu prošle godine.

“Puno je bilo fantoma te noći, ali svi su bili tu u ime jednog čoveka – tebe, Aleksandre Vučiću. Niko od tvojih poslušnika nije smeo ni da pomisli da sam, iz sopstvenih intersa, pljune na građane, i godinu dana ih drži slepe, gluve i neme. Ti si kompletni fantom iz Savamale. Tvoja je ovo odgovornost, ideja, interesi. Godinu dana pokušavaš da zataškaš slučaj, zameniš teze, zaplašiš, zastrašiš. Neće moći! Savamala se desila u izbornoj noći i na ovim izborima ćemo rešiti Savamalu. Na izborima će milioni odlučivati o jednostavnom pitanju – ili si ti kompletan fantom ili smo mi kompletni idioti”, poručio je Janković na mitingu u Savamali.

Janković je rekao i da Vučić nema razloga da se plaši osvete, sile, njega ili bilo koga drugog.

“Treba da se plaši zakona i institucija koje će ponovo vladati. I ostao ili neostao predsednik Vlade – a nećeš ostati – garantujem ti da ćeš odgovarati pred zakonom (…) Pogrešio si što mi nisi dao da radim svoj posao, što sve ove ljude nisi pustio da rade svoj posao, i pogrešio si što nisi dao Tomislavu Nikoliću da bude predsednik Srbije. Ja te neću amnestitrati”, rekao je Janković.

Janković je do improvizovane govornice došao kroz masu simpatizera okupljenih u Hercegovačkoj ulici, u pratnji supruge, košarkaškog trenera Dušana Dude Ivkovića i akademika Dušana Teodorovića.

Na skupu “Radi istine i slobode” okupljeni su nosili transparente “Puk’o si”, “Podseti me šta to beše Ustav”, “Udri jače, ruši bolje, beži brže”, “Bagerčićeš me bagrečićem ću te”, “Zadnji voz za Srbiju 2.4.2017”, “Ako vam je dobro onda ništa”, “Zakon je isti za sve”, “15 dana do slobode”.

Preuzeto sa: N1

Podelite